فوم ورقی یکی از مهمترین عناصر در ساخت مبلمان است. فوم ورقی به عنوان لایهای نرم و پرفشار بین قاب و رویه مبلمان قرار میگیرد و وظیفه اصلی آن پشتیبانی از وزن بدن است. فوم ورقی معمولا از موادی مانند لاتکس، پلی یورتان و پلی اتیلن ساخته شده است که با توجه به کاربری مبلمان و انتخاب مناسب، کیفیت و راحتی محصول را بهبود میبخشد. همچنین، فوم ورقی مبلمان میتواند در برابر فشار و استحکام بالا و مقاومت در برابر سایش و خرابی بوده و طول عمر مبلمان را افزایش دهد.
فوم ورقی مبلمان به دلیل خواص بسیار مفیدی که دارد، در تولید انواع مبلمان استفاده میشود. این نوع فوم باعث ایجاد راحتی و آسایش بیشتر در حین استفاده از مبلمان میشود و همچنین به علت نرمی و قابلیت انعطاف پذیری بالا، قابلیت خم شدن و شکل گیری به شکلهای مختلف را داراست.
فوم سرد مبلی و ویژگیهای آن در صنعت مبلمان و صندلی سازی میپردازیم. اما قبل از آن باید بدانید که به طور کلی فوم چیست؟ از چه موادی ساخته و تولید میشود؟ ویژگی های اصلی و شاخص آن چه مواردی هستند؟
در این مطلب به شما انواع فوم هایی را که در صنعت ساخت مبلمان و صندلی متناسب هستند معرفی میکنیم. یکی از مزایای مطالعه این مطلب این است که با شناخت انواع فوم ها مخصوصا فوم سرد مبلی که بیشتر از بقیه موارد در این صنعت استفاده میشود، میتوانید در نگهداری و حفظ نظافت و ساختار تولید مبلمان خود موثرتر عمل کنید.
شناخت جنس، ساختار و همین طور خصوصیات فوم های مناسب برای ساخت مبلمان و صندلی، نتنها در روند نگهداری آنها به شما کمک میکند، بلکه در زمان خرید این دسته از وسایل میتوانید انتخاب بهتر و مطمئن تری را داشته باشید.
فوم هایی که برای صنعت ساخت مبلمان و صندلی استفاده میشود مخصوصا فوم سرد مبلی اسامی دارند که متناسب با نوع کاربردشان شکل گرفته است. در ادامه شما را با مهم ترین نوع فوم مناسب برای ساخت مبلمان یعنی فوم سرد مبلی و ویژگی ها و ساختار آن آشنا میکنیم.
آشنایی با انواع دسته بندی فوم ها در صنعت مبلمان سازی
فوم هایی که در ساخت و طراحی مبلمان استفاده شده اند با وجود کیفیت و جنس های خاصی که دارند باعث ایجاد تنوع چشم نوازی در طراحی و تولید مبلمان میشوند و هر کدام از آنها با توجه به ویژگی هایی که دارند برای نوع خاصی از مبلمان قابل استفاده هستند تا با ظاهر و شکل ساختاری آنها متناسب باشند
انواع فوم های مناسب برای ساخت مبلمان برا اساس الیاف سازنده آنها به صورت زیر است.
- فوم سرد
- فوم گرم
- فوم ویژه
- الیاف ویسکوز
- لایکو
- پلی استر فشرده
- فیبر پلی ستر
- فوم مبل پلی اورتان ضد میکروبی
- فوم مبل پلی اورتان با تراکم بالا
- فوم سلول باز
- فوم سلول
شاید برای شما نیز این سوال به وجود آمده است که این دسته بندیهای انواع فوم ها بر اساس چه ویژگی ها و شاخصه هایی بوجود آمده اند؟ حتما اولین موردی که به ذهنتان میرسد این است که دلیل اصلی و شاید تنها دلیلی دسته بندی این فوم ها به خاطر الیاف و موارد سازنده آنها باشد.